top of page

La Diputació atorga 1.915,12€ per millora de les noves tecnologies


La Diputació de Girona va atorgar una subvenció de 665,12€ a l'Ajuntament de Molló per tal de millorar els equipaments de noves tecnologies al municipi a través del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2020. Ara, a través de la línia de subvencions en noves tecnologies a ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, i consells comarcals de les comarques gironines arran de la situació de la COVID-19 ha atorgat 1.250,00€ més per acabar de finançar aquest projecte. D'aquesta manera la Diputació vol finançar la major despesa que han tingut molts ens locals en relació a l'adeqüació dels sistemes tecnològics per poder continuar treballant amb normalitat de forma telemàtica.


En el cas de Molló, aquests diners s'han destinat a instal·lar un sistema de projecció a la sala de plens, que permetrà seguir els assumptes del plenari per part dels assistents, fer videoconferències en gran format o xerrades en general.


D'aquesta manera, es millora la prestació de la sala i es fa un pas més en la digitalització de l'administració municipal.

bottom of page