top of page

La Molló Trail 2023 forma part de la Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC

Updated: Feb 15, 2023


La Molló Trail de 2023, que es disputarà el 4 de juny, arriba amb moltes novetats!


Enguany, la cursa forma part de la 21a Copa catalana de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Per a l’organització, aquest fet suposa un repte important per al qual ja treballa intensament i, alhora, suposa un reconeixement a la trajectòria de la cursa.


Així doncs, en aquesta edició hi haurà sis modalitats de la Molló Trail:

  • Infantil, per a persones de 13-14 anys, amb un recorregut de 4 km.

  • Cadet, per a persones de 15-16 anys, amb un recorregut de 9 km.

  • Juvenil, per a persones de 17-18 anys, amb un recorregut d'11 km.

  • Júnior, per a persones de 19-20 anys, amb un recorregut de 15 km.

  • Mitja marató, per a persones de 21 anys o més, amb 21 km de distància.

  • Marató, per a persones de 21 anys o més, amb 43 km de distància (aquesta cursa no puntua per la Copa Catalana de curses per muntanya de la FEEC)

Pel què fa als premis, es repartiran un total de 3.460€ i diferents obsequis per a cada modalitat de la cursa i en categoria femenina i masculina.


La Molló Trail és una cursa organitzada pel Club Esportiu de Muntanya Vall de Camprodon, el Domini d'Isards i l'Ajuntament de Molló, i recorre (enmig de corriols, boscos i rius) el camí que van fer molts homes i dones quan, al final de la Guerra Civil, van haver-se d'exiliar cap a França. La cursa discorre pels paratges de Molló, Coll d'Ares, Espinavell i Setcases, a la part més oriental del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.


Les inscripcions a la cursa es poden fer a través del web de la FEEC o del web de la cursa https://www.mollo.cat/mollotrail on es pot trobar molta més informació de l'esdeveniment (reglament, programa, horaris, dades tècniques, premis..).


Tota la informació de la cursa a https://www.mollo.cat/mollotrail

171 views0 comments
bottom of page