top of page

La Vall de Camprodon rebrà la certificació turística de "Natura i Muntanya en Família".


El director general de Turisme, Octavi Bono, lliurarà la certificació turística de “Natura i Muntanya en Família” als alcaldes i les alcaldesses dels sis municipis que conformen la destinació La Vall de Camprodon: Camprodon, Sant Pau de Segúries, Llanars, Vilallonga de Ter, Molló i Setcases. Durant la presentació estarà acompanyat del vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat; el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent; i el president en funcions de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, Xavier Juncà.


L’acte de lliurament tindrà lloc divendres 19 de juliol a les 11.30 hores a l’espai Cal Marquès de Camprodon (carrer Catalunya, 11. Camprodon).


En el decurs de l’acte, també rebran les plaques acreditatives els 31 establiments i entitats d’aquests sis municipis adherits a la marca Natura i Muntanya en Família, que certifica que la destinació disposa d’uns establiments i una oferta turística i de lleure adaptada a les necessitats de les famílies que viatgen amb nens.

25 views0 comments
bottom of page