top of page

Molló obté un 2n lloc en els Reconeixements d'Administració Oberta


L'AOC (Consorci d'Administració Oberta de Catalunya) atorga cada any els Reconeixements Administració Oberta a les administracions locals catalanes capdavanteres en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.


En els reconeixements de l'any 2019, l'Ajuntament de Molló ha quedat en 2a posició entre els ajuntaments de Catalunya de menys de 500 habitants:


Fins a 500 hab.

1r. Gaià

2n. Molló

2n. Tavèrnoles

3r. La Tallada d’Empordà

3r. Sant Martí d’Albars


Aquest reconeixement de l'AOC es fa per a posar en valor l’excel·lent feina de les administracions locals que lideren la transformació digital a Catalunya i aprendre de les millores experiències per a impulsar conjuntament un país digital i obert.


En el cas de Molló, es va aprovar un Pla de Transformació Digital, i es fa ús d'un gestor d'expedients proporcionat per la Diputació de Girona que permet fer ús de totes les aplicacions d'administració digital (e-TRAM, e-NOTUM, Via Oberta, e-Licita, e.FACT, tràmits EACAT,…). Així mateix es compta amb un web potent i actualitzat www.mollo.cat, seu electrònica i portal de transparència.


Les eines facilitades i l'assessorament rebut per part de l'Oficina d'Administració Electrònica de la Diputació de Girona, així com del Consorci Localret i de l'AOC, han permès avançar en fer de l'Ajuntament de Molló una administració oberta.


Més informació al portal web de l'AOC: https://www.aoc.cat/reconeixements/





75 views0 comments
bottom of page