top of page

Molló serà escenari del projecte "Ripollès 5 sentits"


Molló serà un dels 5 escenaris on durant aquest estiu es celebrarà el projecte "Ripollès 5 sentits", una iniciativa del Consell Comarcal del Ripollès que vol contribuir a prendre consciència de la qualitat, el talent, l’atractiu i el potencial del nostre territori entre els mateixos habitants i també entre els visitants.


Ripollès 5 sentits és un cicle d’esdeveniments que combina la divulgació del patrimoni romànic del Ripollès, la promoció del talent vinculat a l’Escola comarcal de música del Ripollès i la producció agroalimentària local. Així doncs, es compon de cinc cites en què s’apel·len els cinc sentits a partir de diferents actius del Ripollès. A cada cita s’estimula la vista i el tacte amb un activitat de descoberta del municipi; s’afinarà l’oïda i es posarà la pell de gallina als assistents amb actuacions musicals dins d’esglésies romàniques de la mà de grups musicals combinant professors, exprofessors, alumnes i exalumnes de l’Escola comarcal de música del Ripollès, alguns dels quals tenen una trajectòria consolidada o bé la comencen; i per acabar, se’ls convidarà a deixar-se guiar pel gust i l’olfacte amb la degustació de productes del Ripollès.


Aquestes activitats seran completament gratuïtes.

La programació del “Ripollès 5 sentits” es durà a terme els dies i llocs següents:


· 16 d’agost a Santa Maria de Matamala


· 19 d’agost a Santa Cecília de Molló:

17 h: Visita guiada de País d’art i història. Punt de trobada: davant ajuntament.
19 h: Cristina Espinosa & Joan Vergés i Mercè Planes
En acabar, degustació de Producte del Ripollès

· 23 d’agost a Sant Esteve de Pardines


· 29 d’agost a Sant Miquel de Setcases


· 5 de setembre a Sant Vicenç de Planoles


El programa complet es pot consultar a https://ripolles.cat/5sentits/



CALDRÀ RESERVA PRÈVIA


Per dur a terme Ripollès 5 sentits es prendran totes les mesures que el moment requereix, amb distància de seguretat entre persones de diferents nuclis familiars i aforaments limitats. És per això que és imprescindible reservar plaça per correu electrònic a feder@ripolles.cat o per telèfon al 972 70 32 11.


L’organització d’aquesta programació d’esdeveniments ha estat possible gràcies a la col·laboració de la secció de producte local de l’Agència de desenvolupament del Ripollès, l’equip directiu de l’Escola comarcal de Música del Ripollès, els ajuntaments i la Diputació de

Girona.





84 views0 comments
bottom of page