top of page

Molló Trail 2020: 10 de maig, nou recorregut de 43 km i entrenament oficial previ.

Updated: Dec 28, 2019


El diumenge 10 de maig de 2020 tindrà lloc la 8a edició de la cursa transfronterera de muntanya Molló Trail (www.mollotrail.cat).


Actualment està organitzada per l'Ajuntament de Molló i Domini d'Isards i és una cursa de muntanya transfronterera que rememora (entre corriols, boscos i rius) el camí que van fer molts homes i dones quan, al final de la Guerra Civil, van haver-se d'exiliar cap a França, tot corrent pels paratges de Molló, Coll d'Ares, Prats de Molló i Espinavell, a la part més oriental del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Pel 2020, la cursa tindrà dos recorreguts: el de mitja marató de 20 km i un de nou de marató de 43 km.


També es realitzarà un entrenament oficial el cap de setmana del 25 i 26 d'abril de 2020. Serà un recorregut fet a mida, per veure el nou tram que converteix l'antiga cursa llarga en una marató i per gaudir de la muntanya sortint de l’hivern. L’entrenament es complementarà amb una acció voluntària que s'ha anomenat “Portes de la Molló Trail” i que consistirà en la instal·lació de diversos “passos” allà on el circuit travessa el filat elèctric del bestiar. Aquestes portes evitaran que tant corredores i corredors com senderistes hagin d’obrir i tancar el fil, amb el risc que, per descuit, quedi obert. Amb aquesta acció es vol compatibilitzar esport, gaudi, natura i activitat ramadera i tanmateix conscienciar als diferents usuaris de la muntanya de la importància de la ramaderia.


Està previst que les inscripcions s'obrin a finals del 2019, així com en breu s'actualitzarà el web www.mollotrail.cat amb tota la informació de la cursa!



47 views0 comments
bottom of page