top of page

Noves mesures a tot Catalunya en relació a la COVID-19


A partir d'avui 18 d'agost, d'acord a la publicació del DOGC, ja estan en vigor noves mesures que afecten tot el territori de Catalunya:


Recomanacions de caràcter general


  • Es recomana a la ciutadania la limitació de les trobades socials fora de grup de convivència estable.

  • Es recomana a la ciutadania que les trobades socials es limitin a un màxim de 10 persones.

Restriccions en activitats d'hoteleria i restauració


En els establiments d'hoteleria, restauració i terrasses, així com en els bars i restaurants de platja, s'han d'adoptar les mesures següents:


  • S'ha de garantir la distància interpersonal mínima d'1,5 metres en el servei de barra.

  • S'ha de garantir una distància mínima entre taules o agrupacions de taules, d'1,5 metres, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació d'aquestes. La taula o agrupació de taules que s'utilitzin amb aquesta finalitat han de ser d'acord amb el nombre de persones que permeti respectar la distància mínima de seguretat interpersonal.

  • S'estableix un horari de tancament dels establiments a la 1:00 hores com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00:00 hores.

Consum de tabac i assimilats

  • No es pot fumar en la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d'almenys 2 metres. Aquesta limitació és aplicable, també, per a l'ús de qualsevol altre dispositiu d'inhalació de tabac, pipes d'aigua, catximbes o assimilats.

222 views0 comments
bottom of page