top of page

Noves restriccions per la COVID-19 amb trobades de menys de 10 persones



⛔ A partir d'avui es prohibeixen les trobades públiques i privades de més de 10 persones a tot Catalunya.


✅ No es consideren incloses en aquesta prohibició les activitats laborals, les activitats de culte, actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres ni els mitjans de transport públic. També resten excloses les activitats culturals, d'arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars.


📚 Les biblioteques, arxius, museus i monuments han de romandre oberts amb subjecció al corresponent pla sectorial de represa aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT.


🏊🏽‍♂️ La realització d'activitats lúdiques, recreatives i l'obertura al públic d'equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d'atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives, es pot dur a terme sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel

Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT.


☕ Aquesta limitació serà igualment aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de deu persones per taula o agrupació d'aquestes, sens perjudici del compliment de les distàncies mínimes entre taules o grups de taules que actualment és de 1,5 metres o les que estableixin les resolucions de les autoritats sanitàries.


🎉 Correspon als ajuntaments determinar la celebració de fires i festes majors amb les condicions de seguretat generals i protocols específics.


❗Correspon als ajuntaments i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en l'àmbit de les seves competències, les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures establertes en aquesta Resolució.

41 views0 comments
bottom of page