top of page

Novetats a la piscina: canvi del clor per sal i wifi gratuït.


Durant les últimes setmanes s'han dut a terme diverses millores a la piscina municipal.


En primer lloc s'ha canviat tot el sistema de potabilització de l'aigua de bany. Des de la seva obertura, l'any 2006, l'aigua de la piscina es potabilitzava mitjançant cloració automàtica. Aquest sistema ha funcionat molt bé durant aquests anys, però comporta una especial dedicació per part dels serveis municipals, el cost de compra del clor i existeix el risc de produir-se una hipercloració en el cas de fallada del sistema.


Des l'Ajuntament s'ha considerat adient fer el canvi de sistema de cloració pel d'electròlisi salina. Així doncs, els dos vasos seran d'aigua amb sal, que assegura la potabilització del líquid, major seguretat sobre la salut pública (no hi ha risc químic) i menys costos econòmics. Aquest nou sistema té un mòdul telemàtic que trametrà les analítiques de l'aigua de bany directament a l'Ajuntament.


També s'ha aprofitat per instal·lar la fibra òptica a l'equipament, i mentre la piscina estigui oberta en el seu horari habitual hi haurà wifi gratuït per tots els usuaris. Gràcies a aquesta tecnologia també es podrà pagar amb targeta qualsevol consumició, entrada o abonament de temporada.


Finalment, s'han dut a terme diverses petites reparacions als vasos amb la millora de l'enrajolat, el canvi de les lluminàries interiors dels vasos per llums LED, la reparació de diverses esquerdes a l'edifici del bar i el repintat de la fusteria.


Aquestes actuacions han tingut un cost de gairebé 30.000€, dels quals 23.990€ han estat subvencionats pel Fons de Cooperació Econòmica de la Diputació de Girona.


A data d'avui està previst que la piscina municipal obri el proper 20 de juny (subjecte a canvis i amb condicions d'accés arran del COVID-19). En breu, es facilitarà més informació.


265 views0 comments
bottom of page