top of page

Ofertes de feina, estiu 2021: piscina municipal i brigada jove

Updated: Apr 20, 2021


Fins el 17 de maig de 2021 es poden presentar les sol·licituds (i tota la documentació requerida) per participar en una de les dues places temporals de feina que ofereix l'Ajuntament per aquest estiu:


- 1 plaça de responsable de la piscina municipal, amb contracte de 40 hores/setmanals, des del 18 de juny al 5 de setembre de 2021 (ambdues dates incloses). Per optar a aquesta plaça cal, entre d'altres, tenir el Títol en grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives o el diploma de lleure infantil i juvenil o bé acreditar la superació dels programes d’atenció sanitària immediata de nivell 1 o 2 pel qual es regula la formació en atenció sanitària immediata.


- 1 plaça de brigada jove, amb contracte de 37,5 hores/setmanals, des de l'1 de juliol al 10 de setembre de 2021 (ambdues dates incloses). Per optar a aquesta plaça cal, entre d'altres, estar empadronat des de l'1 de gener de 2020 al municipi i tenir entre 18 i 25 anys. Les tasques d'aquesta plaça es corresponen amb feines de suport a la brigada municipal (manteniment zones verdes, neteja de carrers, arranjament d'espais públics, festes i activitats,...).


Trobareu tota la informació, horaris, salaris, documentació a aportar,... al web https://www.mollo.cat/recursoshumans

155 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page