top of page

Tall del subministrament d'aigua a Ginestosa (dijous 27) i Espinavell (divendres 28).


Està previst que a finals del mes de gener de 2022 es duguin a terme dues actuacions de neteja dels dipòsits d'aigua municipals de Ginestosa i Espinavell que comportaran afectacions en el subministrament d'aigua.


Aquesta actuació és necessària i obligatòria per la normativa en matèria d'aigües, a fi d'eliminar fangs i pòsits que es poden anar acumulant al fons dels dipòsits d'aigua.


L'Ajuntament de Molló, que gestiona el subministrament d'aigua, demana disculpes per les molèsties que això pot ocasionar.


Ginestosa


El dijous 27 de gener de 2022, de 6 a 15 hores, no hi haurà subministrament d'aigua a totes les finques de la xarxa d'aigua potable de Ginestosa.


A les 21 hores del 26 de gener es tancarà el subministrament des del dipòsit a la xarxa, pel què ja es poden produir afectacions en el subministrament en funció del consum d'aigua que quedi a les canonades, afectant en primer lloc a les finques que es troben a la part més alta de xarxa.


Espinavell


Es farà la mateixa operació a Espinavell, el divendres 28 de gener de 2022, de 6 a 15 hores, que no hi haurà subministrament d'aigua a totes les finques de la xarxa d'aigua potable d'Espinavell.


A les 21 hores del 27 de gener es tancarà el subministrament des del dipòsit a la xarxa, pel què ja es poden produir afectacions en el subministrament en funció del consum d'aigua que quedi a les canonades, afectant en primer lloc a les finques que es troben a la part més alta de xarxa.

48 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page