top of page

Tres propostes a votació durant el mes d'abril als Pressupostos Participatius 2024



Després de la fase de presentació i validació de les propostes, finalment es sotmetrà a votació tres actuacions als Pressupostos Participatius 2024.


Durant la fase de presentació de propostes es van presentar cinc accions, de les quals dues van ser rebutjades en la fase de validació (són accions que l'Ajuntament ja durà a terme durant aquest any, com ara la renovació a LED de l'enllumenat públic o l'esterilització dels gats de carrer). D'aquesta manera, les altres tres accions passaran a la fase de votacions.


Aquestes accions són:


  • Adquisició de material de so i llum per festes i sonorització església de Santa Cecília: 10.000 €

  • Arranjament de la zona de compactadors de Molló: 10.000 €

  • Adquisició i instal·lació d'un mirall de seguretat vial a l'encreuament entre el carrer dels Castanyers i el Passeig del Vallespir: 500 €


De l'1 al 30 d'abril (ambdós inclosos), qualsevol persona empadronada a Molló i major de 16 anys (naixement abans de 31/12/2008) podrà fer efectiva la seva participació activa i podrà exercir el seu dret a vot únicament a través del portal Decidim.


Les persones que tinguin dificultats per votar, podran adreçar-se a les oficines municipals per resoldre dubtes i ajudar-los a votar telemàticament.

240 views0 comments
bottom of page