top of page

Vols ser bomber/a voluntari de la Generalitat?

Updated: Mar 23, 2021


El 23 de desembre de 2020 s’ha fet pública la convocatòria del procés per a l'ingrés a la Secció Activa del cos de bombers voluntaris de la Generalitat (núm. de registre de la convocatòria BV 90/20).


A l'enllaç següent es pot consultar tota la informació sobre terminis, requisits, proves: http://interior.gencat.cat/ ca/arees_dactuacio/bombers/convocatories/Bombers-


El bomber voluntari és un actiu de col·laboració rellevant, situat entre la resposta regional i la resposta local en la prevenció i extinció d’incendis i salvament.


El cos de Bombers té un model mixt entre el bomber funcionari i el bomber voluntari.


Actualment la xarxa de parcs de bombers voluntaris a la Regió d’Emergències de Girona conté 9 parcs de bombers (Portbou, Cadaqués, Sant Climent Sescebes, l’Escala, Camprodon, Ribes de Freser, Sant Hilari Sacalm, Arbúcies i Tossa de Mar).


Pot ser bomber voluntari tota persona que compleixi els requisits establerts a la convocatòria però el més important és el fet que ha de complir el requisit de tenir la residència respecte al parc de bombers al qual vol ser adscrit dins la isòcrona de resposta operativa de fins a 30 minuts, fent que el ciutadans del municipi de Molló interessats poden acollir-s'hi.


Font fotografia: Acadèmia Opositar és Fàcil (www.opositaresfacil.cat).

506 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page