top of page
Marca_80_Col_Hor_Degradat.jpg

80è aniversari de La Retirada (1939-2019)

36.JPG

Actes de commemoració del 80è aniversari de la Retirada i Final de la Guerra Civil a Molló

Dissabte, 16 de febrer de 2019

 

08:00h, a l’Ajuntament de Molló: Inauguració de les obres corresponents al Projecte Patrimc@t de "Millora del Camí de la Retirada entre Molló i Coll d’Ares” a càrrec del Molt Hble. Sr. Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya.

 

08:30h, a la Plaça del Conflent: Sortida “Pel Camí de la Retirada de Molló a Prats de Molló”

 

Sortida a les 8:30 hores davant la Plaça del Conflent (davant ajuntament). Distància: 14 quilòmetres, Desnivell: + 555 metres / - 990 metres, Durada: 4 hores, Dificultat: Mitjana. Cal portar esmorzar, aigua, abric i calçat adequat. Es retornarà de Prats a Molló amb autobús gratuït. Places limitades. Inscripcions a l’Ajuntament de Molló (972.74.03.87 o info@mollo.cat). En cas de mal temps, cal trucar a l’Ajuntament per informar-se dels possibles canvis o anul·lacions. https://www.mollo.cat/retirada

 

 

Diumenge, 17 de febrer de 2019

11:30h, a la Sala Polivalent: “Cartografia del patrimoni militar de la Vall de Camprodon, del segle XX” a càrrec d'Alicia Guillaumes, tècnica del projecte EFA045/15 PATRIMC@T.

 

12:00h, a la Sala Polivalent: “Els exilis de la Història”, xerrada d’Agustí Alcoberro, historiador i professor de la Universitat de Barcelona.

El projecte PATRIMC@T està cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L ́objectiu del POCTEFA es reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. El seu ajut es concentra en el desenvolupament d ́activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d'estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

 

El proyecto PATRIMC@T ha sido cofinanciado al 65% por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A España-Francia-Andorra (POCTEFA 2014-2020). El objetivo del POCTEFA es reforzar la integración económica y social de la zona fronteriza España-Francia-Andorra. Su ayuda se concentra en el desarrollo de actividades económicas, sociales y medioambientales transfronterizas a través de estrategias conjuntas a favor del desarrollo territorial sostenible.

 

Le projet PATRIMC@T a été cofinancé à hauteur de 65% par le Fonds Européen de Développement Régional (FEDER) au travers du Programme Interreg V-A EspagneFrance-Andorre (POCTEFA 2014-2020). L’objectif du POCTEFA est de renforcer l’intégration économique et sociale de l’espace frontalier Espagne-France-Andorre. Son aide est concentrée sur le développement d’activités économiques, sociales et environnementales transfrontalières au travers de stratégies conjointes qui favorisent le développement durable du territoire.

bottom of page