top of page

Campament de Ses Majestats d'Orient a Molló

Updated: Dec 28, 2020


El proper 5 de gener de 2021 Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a Molló. Ho faran d'una forma diferent, ja que la situació de pandèmia provocada per la COVID-19 obligarà a Ses Majestats a arribar a Molló al migdia del dia 5 de gener amb vehicle privat. Allà, seran rebuts per l'alcalde a l'Ajuntament i prepararan els regals que porten des de l'Orient i que han de repartir durant la nit.


Tothom que els vulgui saludar podrà fer-ho de les 18 a les 19:30 hores, a la zona verda de l'església de Santa Cecília, on Ses Majestats instal·laran el seu campament reial. Allà atendran a la mainada i als més grans.


Per entrar al campament caldrà demanar cita prèvia per tots els membres de la família a l'Ajuntament, al 972740387 o info@mollo.cat.


Des del dilluns 28 de desembre, al vestíbul de l'Ajuntament hi haurà la bústia reial que ens han enviat Ses Majestats per tal de que tots els nens i nenes hi deixen la seva carta. S'hi podrà accedir en horari d'obertura de l'Ajuntament. La bústia també es trobarà al campament reial, la tarda-vespre del 5 de gener de 2021.


Més informació al web https://www.mollo.cat/reis




208 views0 comments
bottom of page