top of page

Inscripcions obertes per la cursa Molló Trail, que tindrà lloc el 12 de maig de 2019


El proper 12 de maig de 2019 tindrà lloc la 6a edició de la cursa Molló Trail, que enguany estrenarà un recorregut de 20 km.


La Molló Trail és una cursa de muntanya transfronterera que rememora (entre corriols, boscos i rius) el camí que van fer molts homes i dones quan, al final de la Guerra Civil, van haver-se d'exiliar cap a França. Enguany, celebrem el 80è aniversari d'aquells fets.

La cursa, amb dos recorreguts de 35 km o 20 km, discorre pels paratges de Molló, Coll d'Ares, Prats de Molló i Espinavell, a la part més oriental del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.


La Molló Trail de 20 km surt de Molló i ressegueix el Camí de la Retirada fins a Coll d'Ares, passant pel Riberal, el Pla dels Bous, La Casilla i Coll Prugent. Des de Coll d'Ares segueix per la carena fronterera, amb magnífiques vistes sobre el massís del Canigó i el Costabona. A Coll Pregon es pren direcció Espinavell, i d'allà fins a Molló pel veïnat de Els Grells.

La Molló Trail de 35 km surt de Molló i ressegueix també el Camí de la Retirada fins a Prats de Molló, on s'enfilarà direcció a la Torre del Mir i la frontera. D'allà se segueix per la carena fins a Coll Pregon, on es pren direcció Espinavell, i d'allà fins a Molló pel veïnat de Els Grells.


Aquesta cursa té 4 grans atractius:

  • El caràcter transfronterer.

  • Fer memòria històrica pel Camí de la Retirada.

  • Gaudir d'uns bells paisatges, en el marc del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

  • Córrer per un territori tranquil, en silenci,... gràcies a que no és una cursa massificada.


Trobareu tota la informació de la cursa i les inscricpions a www.mollotrail.cat

123 views0 comments
bottom of page