top of page

La Molló Trail 2024 decidirà el Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya 2024 de la FEEC



La cursa Molló Trail, que es disputarà el 16 de juny de 2024, passa a ser la prova del Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya 2024 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. 


Així doncs, enguany hi haurà sis modalitats de la Molló Trail:


  • Infantil, per a persones de 13-14 anys, amb un recorregut de 4 km.


  • Cadet, per a persones de 15-16 anys, amb un recorregut de 9 km.


  • Juvenil, per a persones de 17-18 anys, amb un recorregut d'11 km. S'inclou una modalitat per a persones cegues.


  • Júnior, per a persones de 19-20 anys, amb un recorregut de 15 km. S'inclou una modalitat per a persones cegues.


  • Mitja marató, per a persones de 21 anys o més, amb 25 km de distància i alguns canvis en el recorregut.


  • Marató, per a persones de 21 anys o més, amb 43 km de distància (aquesta cursa no forma part del Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya 2024 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya)


Pel què fa als premis, es repartiran un total de 6.140,00€ i diferents obsequis per a cada modalitat de la cursa i en cada categoria femenina i masculina.


La Molló Trail és una cursa organitzada pel Club Esportiu de Muntanya Vall de Camprodon, el Domini d'Isards i l'Ajuntament de Molló, i recorre (enmig de corriols, boscos i rius) el camí que van fer molts homes i dones quan, al final de la Guerra Civil, van haver-se d'exiliar cap a França. La cursa discorre pels paratges de Molló, Coll d'Ares, Espinavell i Setcases, a la part més oriental del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. La cursa també forma part del campionat transfronterer "Valls Catalanes Trail Running Challenge".


Les inscripcions a la cursa es poden fer a través del web de la FEEC  o del web de la cursa https://www.mollotrail.cat on es pot trobar molta més informació de l'esdeveniment (reglament, programa, horaris, dades tècniques, premis..).


Enguany, també s'estrena web https://www.mollotrail.cat. 

128 views0 comments
bottom of page