top of page

La Selvatana, Brams,... a la Festa del Roser d’enguany!


Del 6 al 9 de juliol de 2018, Molló viurà la seva festa major d’estiu, amb la Festa del Roser. L’Associació Cultural Juvenil de Molló, amb el suport de l'Ajuntament de Molló, ha preparat una nova edició d’aquesta festa, carregada de novetats i amb espectacles i activitats per tots els gustos.


Una de les novetats d’enguany serà la instal·lació d’una carpa de grans dimensions a la pista poliesportiva, anomenat l’Espai de la Carpa de la Festa, que acollirà la majoria d’esdeveniments i no provocarà que s’hagi de patir per la pluja en cap moment.


La festa començarà el divendres, 6 de juliol de 2018, amb la GRAN FESTA DEL JOVENT, amb un concert a càrrec de BRAMS i NIT DE DJ’S. Per primer any, també hi haurà servei de “Bus de la Festa” del Consell Comarcal del Ripollès, amb sortides i tornades des de Ribes de Freser, Campdevànol, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries i Camprodon. Els horaris es poden consultar al web http://ripolles.cat/joventut.


El dissabte, 7 de juliol de 2018, hi haurà el ja tradicional ENGALANAMENT DE CARRERS, per part dels veïns i veïnes de cadascun dels carrers participants. El carrers hauran d’estar llestos abans de les 14 hores, per tal que el jurat pugui valorar-los. Es preveu la participació d’uns 6 o 7 carrers, en un dels actes que ja s’ha convertit en tot un espectacle.


A partir de les 9:30 hores, es celebrarà la tercera edició del TRIANGULAR DE BÀSQUET, a la Pista Poliesportiva. Cal recordar que les inscripcions i els donatius aniran destinats a la Fundació Oncolliga de les Comarques de Girona.


A la tarda, tindrà lloc el BICICRUCIS, una CERCAVILA-XARANGA pels carrers de Molló amb la colla BLOC QUILOMBO i la REMULLADA VESPERTINA, a la Piscina Municipal.


A la nit, es tancarà la festa amb un ball a càrrec del QUARTET AXIS, a la Plaça Major.


El diumenge, 8 de juliol de 2017, durant tot el dia a la piscina es celebrarà el MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE. La recaptació i donatius aniran destinats a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple de Catalunya.


Algun dels actes més destacats del diumenge seran la MISSA SOLEMNE EN HONOR A LA MARE DE DÉU DEL ROSER, la BENEDICCIÓ DE VEHICLES, les SARDANES AMB LA COBLA ROSSINYOLETS, el CAMPIONAT LOCAL DE BOTIFARRA o la sessió de TEATRE AMB L’OBRA “JO MAI MAI” de la Companyia AL FONS A LA DRETA.

Pel dilluns, 9 de juliol de 2018, hi haurà un matí d’aigua amb el TUTUKI SPLASH MOLLÓ, el DINAR POPULAR, a la Plaça de la Font Vella (Cal comprar tiquets a Can Bruel, l’Enclusa, Can Parruc o Can Bertran abans del dissabte 7 de juliol; pel preu de 14 euros adult -fins als 12 anys: 10 euros-. Inclou: plat, got, coberts, arròs, pollastre, postres, aigua, vi, pa i cafè), i l’ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS DE CARRERS.


A partir de les 18:30 hores hi haurà el GRAN CONCERT DE FESTA MAJOR amb l’ORQUESTRA SELVATANA, seguit del BALL DEL ROSER, un PETIT REFRIGERI, amb cava, coca i fuet, i tancarà la festa el GRAN BALL DE FESTA, amb l’ORQUESTRA SELVATANA.


Més informació i programa complet d’actes al web http://www.mollo.cat/festadelroser273 views0 comments

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page