top of page

Programa de bonificacions en la taxa de residus 2024



Les ordenances fiscals de Molló preveuen diverses bonificacions en la taxa de residus pel 2024. Pots consultar les taxes pel 2024 aquí.


PROGRAMA DE RECICLATGE PER A LA CIUTADANIA


La ciutadania (subjectes passius que tenen la categoria d’habitatge domèstic en la taxa de deixalles) poden reduir fins a un 20% la taxa de residus!


  • Poden obtenir fins a un 10% de bonificació en la taxa de residus del 2024 si es fa un curs sobre “Civisme i residus”. Aquest curs no cal que el facin aquells subjectes passius que ja l’han realitzat en anteriors edicions.


  • Poden obtenir fins a un 10% de bonificació en la taxa de residus del 2024 en funcio dels cops que es porten residus especials a la deixalleria comarcal a Camprodon.



PROGRAMA SEGELL VERD DE RECICLATGE PER ESTABLIMENTS


Si ets un establiment (subjectes passius que tenen la categoria d’establiment com ara hotels, hostals, pensions, turisme rural, apartaments turístics, llars compartides i refugis, supermercats, cooperatives, magatzems, botigues, restaurants, bars i cafeteries, indústries, tallers, oficines i despatxos professionals) pots obtenir una bonificació del 30% en la taxa de residus de 2024. Per participar al programa cal demanar-ho, encara que ja s'hagués demanat l'any passat.


Com s'aconsegueix?


Fins el 12 de gener de 2024 pots enviar un correu a info@mollo.cat per apuntar-te al programa segell verd 2024.


Durant el mes de gener o febrer de 2024, un agent cívic del Consell Comarcal del Ripollès realitzarà una inspecció al teu establiment, i elaborarà un informe sobre el reciclatge:


  • Informe positiu: bonificació del 20% (el subjecte passiu recicla correctament les cinc fraccions següents: el paper/cartró, envasos, orgànica, vidre, residus especials.

  • Informe positiu parcial: bonificació del 10% (el subjecte passiu recicla correctament com a mínim quatre de les cinc fraccions següents: el paper/cartró, envasos, orgànica, vidre, residus especials.

  • Informe negatiu: sense bonificació.





165 views0 comments
bottom of page