top of page

Resultats dels pressupostos participatius 2022


El passat 31 de maig de 2022 es va acabar el termini de votacions dels pressupostos participatius 2022 de Molló. Enguany hi havia 5 propostes per escollir:


  1. Recollida de deixalles als espais naturals.

  2. Instal·lar baranes a les escales dels carrers de Mossèn Joan Giramé i de Solà Morales.

  3. La millora del caminet de la rectoria.

  4. Soterrar el cablejat davant de les façanes de les capelles de Sant Sebastià i Verge de les Neus.

  5. Instal·lar baranes als carrers de la Guardiola i de Setcases.


En aquesta tercera edició han participat un total de 52 persones, el que suposa pràcticament un 16% del cens amb dret de vot (empadronats i majors de 16 anys). D'aquest vots, el 98,1% han estat vàlids i l'1,9% nuls (vots repetits).


Els resultats després de les votacions són:



Instal·lar baranes als carrers de la Guardiola i de Setcases ha estat la proposta guanyadora (33 vots), seguida de la millora del caminet de la rectoria (25 vots). Instal·lar baranes a les escales dels carrers de Mossèn Joan Giramé i de Solà Morales (24 vots) i soterrar el cablejat davant de les façanes de les capelles de Sant Sebastià i Verge de les Neus (22 vots) han quedat en 3a i 4a posició. Finalment, la recollida de deixalles als espais naturals(16 vots) ha estat la proposta amb menys suport.


Ara l'Ajuntament començarà a executar les propostes tal i com han quedat prioritzades per part de la ciutadania fins a exhaurir els 15.000€ de pressupost assignat.


149 views0 comments
bottom of page