top of page

Suspesa l'edició 2020 de la Fira de la Trumfa


L'Ajuntament de Molló ha decidit suspendre la Fira de la Trumfa, que enguany estava prevista pel 12 de setembre de 2020.


L'acte més destacat de la fira, que és la degustació de trumfa a càrrec dels restaurants del municipi i que atrau cada any moltes persones, no permetia garantir la seguretat i les distàncies reglamentàries entre les persones atesa la situació de crisis sanitària provocada per la COVID-19. Així mateix, una prolongació de la degustació (començar-la més d'hora i acabar-la més tard) s'ha cregut poc oportuna ja que és un problema pels restaurants, prou atrafegats en servir els dinars a cadascun dels propis establiments.


La resta d'activitats (concursos, sortejos, activitats culturals de carrer,...) son subsidiàries de la degustació, i el format habitual tampoc oferia suficients garanties com per fer la fira amb seguretat.


La incertesa d'organitzar una fira, amb diverses activitats, en temps de COVID (sense saber si es podrà fer o no d'acord als canvis i requeriments de les autoritats sanitàries) ha precipitat aquesta decisió.


Igualment, es recorda que es pot comprar trumfa de Molló a partir de setembre a la Cooperativa Ramadera de Molló o als establiments del municipi durant el seu horari d'obertura.


193 views0 comments
bottom of page