top of page

Èric Vinaixa al XXII Festival de Música de la Vall de Camprodon


Aquest 2021, el Festival de Música de la Vall de Camprodon arriba a la seva 22a edició, fruit de la unió d'esforços dels municipis de la Vall de Camprodon i fruit del compromís d'oferir, any rere any, una programació de qualitat en mitjà i petit format. Una vint-i-dosena edició que presenta 6 concerts, un a cada municipi de la Vall de Camprodon amb la voluntat de convertir-se en un fenomen de cohesió social i cultural a la Vall de Camprodon, on conflueixen els municipis, el territori, el patrimoni i la cultura.


Enguany tots els concerts seran gratuïts i es seguiran totes les mesures de seguretat vigents segons la normativa per a la Covid-19.


A Molló, el concert del Festival serà a càrrec d'Èric Vinaixa, el 13 d'agost de 2021, a les 19 hores, a la Plaça Migjorn de Molló.


Èric Vinaixa es presenta aquest cop en format trio per oferir un directe acústic carregat de bones vibracions, amb un repertori format per versions de clàssics que han marcat la seva carrera musical (Rolling Stones, Beatles, Bowie, Springsteen, Creedence, Queen, etc…). El seu coneixement dels clàssics fa que situi cada cançó al lloc que li pertoca, enmig d’anècdotes i històries que molt pocs coneixen, fent del concert un espectacle únic que es va construint sol, amb la interacció del públic.


Èric Vinaixa - veu i guitarra acústica

Jordi Vilà - bateria

Albert "Greenlight" Cariteu - guitarra elèctrica



Més informació del festival a https://www.fmvc.cat/ca/




143 views0 comments
bottom of page