top of page

La cavalcada de Reis estrenarà vestits i carrosses

Updated: Jan 5



Si el temps ho permet, aquest proper 5 de gener de 2024 la Cavalcada de Reis de Molló estrenarà vestits i carrosses.


La segona proposta més votada dels Pressupostos Participatius de 2023 fou la de renovar tot el vestuari de la cavalcada de Reis de Molló, i aquest proper divendres tota la comitiva reial estrenarà els nous vestits (3 reis + 15 patges). El vestuari ha estat dissenyat i confeccionat per una sastreria especialitzada d'Olot.


Igualment, enguany també s'estrenerà el nou material adquirit per l'Ajuntament per a les tres carrosses que formen el seguici reial. Així el rei Melcior tindrà una carrossa inspirada en el món eqüestre, el rei Gaspar arribarà en un cotxe especial i el rei Baltasar vindrà acompanyat d'unes bicicletes d'Orient. Aquesta renovació de les carrosses és possible gràcies a la feina de la Comissió de Festes de Molló que ha treballat de valent per tenir les carrosses preparades.


La Cavalcada de Reis es durà a terme el 5 de gener de 2024, a les 18:30 hores, i farà el recorregut de Passeig del Vallespir i Plaça Migjorn.


A la sala de ball es farà la recepció oficial, amb els parlaments i l'atenció als més petits de la família. Hi haurà coca i xocolata desfeta per a tothom.



90 views0 comments
bottom of page